top of page

Vzhůru do Korábu!

Fotografové: Alena Makovcová

Edit fotek: Alena Makovcová

Lokace: Restaurace Koráb, Thomayerovy sady


S Martinou a Martinem jsem se setkala v Praze a už na úvodní schůzce jsme si moc sedli. Taková dvojka do nepohody, takže jsem se na svatbu v Restauraci Koráb těšila. Na místo jsem se jela mrknout předem a vypadalo moc pěkně, krásná moderní restaurace, hezké ubytování a svatební místo na terásce s výhledem na celou Prahu. Focení jsme vymysleli v nedalekých Thomayerových sadech. V den D jsme se tam vydali ještě před obřadem, protože předpověď počasí na celý den nevypadala úplně slibně.


Silná průtrž mračen nás potkala zrovna v nejvzdálenějším koutě parku, což by vzhledem k tomu, že obřad měl být cca za hodinu a nevěsta již byla nalíčená, učesaná a oblečená, mohl být celkem problém. Obětovala jsem své čisté oblečení a suché nohy a sprintovala jsem k autu, které stálo pod Libeňským zámkem, nevěsta se musela zachránit!

Dodnes čekám na pokutu od Policie :-D , protože jsem autem ujela po chodníku v parku asi kilák. Ale dobře to dopadlo! Jedinou újmou byly moje nohy v šatech po kolena od bláta (což jsem stihla naštěstí do obřadu vyřešit). Počasí se na obřad umoudřilo a cca 30 minut bylo nádherně, poté opět spustil déšť a tak se to střídalo celý den. Vždy na tu chvíli, kdy jsme potřebovali, se udělalo krásně, takže i focení s dcerkou novomanželů v parku Koráb vyšlo dle našich představ. Byla to krásná svatba a mám radost, že jsem mohla opět poznat tak milý pár.

 








bottom of page