top of page

Tropická svatba v San Tropez

Edit fotek: Alena Makovcová

Lokace: Vrtbovská zahrada, Villa San Tropez


Máme rádi svatby, které jsou trochu jiné, něčím nové a zajímavé, což svatba Lilianky a Artura jednoznačně byla! Bral se totiž nádherný pár pocházející z Ukrajiny a tak celým svatebním dnem bylo protkáno plno tradic a maličkostí, které jsme neznali.


Začali jsme trochu netradičně stylizovaným focením ve Vrtbovské zahradě na Malé straně, což je barokní skvost v centru Prahy, o kterém kromě asijských svatebních fotografů, nemají Češi ani tušení. Toto místo nabízí nejen skvělé výhledy na celé pražské panorama, ale také skrytá, trochu zastrčená místa, kde můžete být chvilku sami.


Poté jsme se přesunuli do Villy San Tropez, kde probíhal celý zbytek svatebního dne. Obřad byl venku, vedl ho farář a jeho součástí byly zajímavé prvky, které náš překvapily. Například to, že maminky ženicha i nevěsty musely zpívat písničku o svých dětech, kterou sami složily, což bylo velmi emotivní. Poté tatínkové pronášeli modlitby. Nevěsta i ženich byli takové dvě éterické bytosti, oba velmi křehcí a krásní.


Počasí bylo celý den tropické, takže vše probíhalo venku a odpoledne bylo hlavně ve znamení dobrého jídla a tance. Celým dnem provázela příjemná koordinátorka/moderátorka, která uváděla různé hry a zpěváky. Moc se nám líbilo, že do tradičních kolových tanců se kromě úplně malých dětí zapojili opravdu všichni, včetně nejstarších babiček. Byla z toho cítit radost a taková sounáležitost. Tento den pro nás byl moc obohacující, nahlédli jsme pod pokličku dalších slovanských tradic a můžeme to jen a jen doporučit. Děkujeme Lili a Arturovi, že si nás vybrali! My jsme si to moc užili!

 

"Děkujeme za úžasnou spolupráci před a během našeho svatebního dne. Nedokážeme popsat nakolik jste byli skvěle, a dokázali zachytit tak dojemné a nádherné okamžiky a detaily. Fotky jsou nádherné. Moc si toho ceníme. Udělali jste pro nás malý zázrak a to vše nehledě na přímo tropické počasí. Určitě doporučujeme každému!"

 







bottom of page