top of page

Svatba na Statku 1738

Fotograf a edit fotek: Alena Makovcová

Lokace: Statek 1738

 

Karol a Honza se brali v prostorách krásně zrekonstruovaného Statku 1738 nedaleko Kralup nad Vltavou. Barevně střídmé pokoje byly na focení příprav super, a když se k tomu přidala ještě nadpozemsky krásná nevěsta, která vypadala už před nalíčením dokonale, bylo jasné, že to bude skvělý. Obřad proběhl na dvoře statku a byl veden unitářským oddávajícím, s kterým jsem se potkala již asi na 5. svatbě a jehož proslovy jsou vždycky příjemné a lidské. Po obřadu následovaly při přípitku proslovy maminek, kde nezůstalo jedno oko suché, včetně mě :-D jsem tragéd a brečím na cizích svatbách, ale když on to byl fakt doják a krásnej :-D Ale stíhám u toho i fotit, takže pohoda.


Vybrat místo na focení v okolí bylo upřímně trochu obtížné, protože všechna pole již byla zoraná, vysoký les chyběl a kolem Kralup je to docela rovina. Nakonec mi padl do oka malý park ve vedlejší vesnici a také krásná chmelnice, za což má Karol můj velký obdiv, protože tam bylo dost bahna a ve svatebních střevíčcích to muselo být náročné.


Večer nechyběly prskavky, což fotím moc ráda.

Karol i Honza jsou ohromní sympaťáci, takový ten pár, který si myslíte, že reálně neexistuje - krásní a chytří, oba doktoři. Já upřímně doufám, že se s nimi ještě někdy při focení potkám, protože to byla fakt radost. Děkuji za krásný den!

 


bottom of page