top of page

Statek u Prahy

Fotograf a edit fotek: Alena Makovcová

Svatební balíček: Polodenní


Lucka a Roman měli krásnou svatbu u nás ve Škvorci, kde jsem si dala premiéru focení v prostoru Statku u Prahy. Místo je to velkorysé - má hezký dvůr, můžete zde ubytovat plno hostů, současně je zde super stodola a výborně zde vaří (otestováno při mnoha příležitostech). Svatba byla v rustikálním stylu a vše bylo připravené do nejmenšího detailu. Moc se mi líbila slavobrána, která byla tvořena průhlednými baňkami s květinami


Lucka s Romanem si vybrali polodenní focení, takže jsem byla přítomná cca 4 hod, od příprav po dort. Jak už to v srpnu bývá, počasí bylo tropické, takže jsme si s focením stylizovaných fotek počkali na pozdější odpoledne. Pro mě byl krásný zážitek poznat takto milý pár. Moc hezky se mi s nimi spolupracovalo, Lucie byla skvostná nevěsta a Roman společně se svým synkem, s kterým byli sladěni, byli dokonalí!

 

ZPĚTNÁ VAZBA OD NOVOMANŽELŮ:


"Díky Alence mohu vidět jak nádherný byl náš den D ze kterého si jako nevěsta moc nepamatuji nádherně zachycené momenty a detaily. Fotky byli přesně podle našich představ a její energie a nasazení při focení byla neuvěřitelná. S úsměvem a velkým talentem, mohu jenom doporučit."

 




bottom of page