top of page

Statek Svaté Pole

Fotografové: Alena Makovcová

Edit fotek: Alena Makovcová

Lokace: zámek Jablonné nad Vltavou, Statek Svaté Pole


Jedna z prvních letošních svateb proběhla na Statku Svaté Pole. Vždy jsem překvapena kolik krásných svatebních míst se v Čechách nachází a toto je další z nich – malý statek s restaurací, kde moc dobře vaří a kde je i možnost ubytování a bowlingu. Pro svatbu do 50 lidí ideální.


S Alex jsem se setkala už ráno v hezkém apartmánu, kde se připravovala. Přítomny byly, jak se patří kamarádky a maminka a atmosféra byla příjemná. Alex byla nádherná už před líčením, takže přirozené a jemné líčení její přednosti jen podtrhlo.


Novomanželé Alex a Adam byli moc fajn, mladý krásný pár, který se rozhodl si říct své ano na zámku v Jablonném nad Vltavou, což byla vzhledem k velkému přilehlému parku skvělá volba, protože jsme ho záhy využili pro svatební focení. Zábava se konala na statku Svaté Pole a celý průběh oslavy byl uvolněný a poklidný. Velkým benefitem prostoru byla velká zahrada s jezírkem, kam se hosté mohli uchýlit ke chvilce odpočinku. Navečer jsme ještě vyrazili udělat pár fotek v okolí vesnice a počasí nám přálo – téměř u posledních snímků se na nebi objevila dokonalá duha.


Alex i Adamovi moc děkuji, že jsem u toho s nimi mohla být a přeji jim, ať se jim společně v Rakousku moc daří.

 

bottom of page