top of page

Pes na svatbě? YES!!!

Lokace: Břevnov

Minisvatbička Míši a Petra v prostorách zahrad Břevnovského kláštera byla kouzelná. Obřad byl pod širým nebem a kromě několika dvounožců se ho účastnilo i pár čtyřnohých, což, jak jsem pochopila, bylo pro novomanžele moc důležité. Jejich čtyřnohá žížalka – mini jezevčík Spok s námi byl v průběhu celého obřadu i následného focení. Nápad, že jezevčíček povede nevěstu k oltáři mě úplně nadchnul, protože to by se mi taky líbilo, mít u sebe psa v takto důležitém životním momentu (to bych ovšem nemohla mít takového pošuka, jako je naše Aira).


Míši a Petrova svatba byla veselá, přišlo mi, sešlo se tam plno lidí se smyslem pro humor, kteří od začátku vtipkovali a smáli se. Oddávajícím byl místostarosta Prahy 6, Jakub Stárek a jeho proslov byl lidský a hlavně zábavný (a ještě se na něj teda příjemně kouká, což je oproti starým páprdům, přísným matrikářkám a farářům příjemná změna :-D).


Atmosféra byla od začátku úplně uvolněná, cítila jsem se tam moc dobře. Fotila jsem pouze obřad a pak pár stylizovaných fotek po obřadu. Míše i Petrovi to moc slušelo a byla s nimi fakt sranda, navíc k tomu všemu se jejich čtyřnohé miminko chovalo celou dobu fakt způsobně! "Good boy"!

 

bottom of page