top of page

Nový Jičín

 

Svatba Monči a Štěpána probíhala snad na nejvzdálenějším místě, kde jsme zatím v ČR fotili. A jsem nadšení, že jsme tam byli! Jednak jsme objevili nám dříve neznámý Nový Jičín, ale také jsme mohli být u toho, když do toho tihle dva sympaťáci praštili.


Obřad probíhal na radnici a poté nás pan starosta pustil nahoru na věž, odkud byl skvělý výhled na celé město i okolí. Zbytek dne se odehrával v nádherných secesních prostorách hotelu Praha. Člověk si v interiéru kavárny s nádhernými lustry připadal jak za první republiky. Obrovská okna a světlý interiér byly na focení super, takže toto místo určitě z pohledu fotografů pro svatbu doporučujeme.


Svatební den plynul jako po másle. Počasí vyšlo moc pěkně, celý den bylo slunečno. Fotit jsme vyrazili nejprve do uliček historického Nového Jičína a poté nám novomanželé ukázali krásné místo s výhledem na okolní kopce a Smetanovy sady s historickým altánem, kde jsme také udělali pár fotek.


Večer se rozjela slušná párty a my jsme si den D s Mončou a Štěpánem moc užili. Focení jsme pojali spíše reportážně než stylizovaně a jsme vděční, že jste toho mohli být součástí. Jednak jsme díky této svatbě objevili nový kout Česka, kam bychom se asi sami nepodívali a také jsme si to ohromně užili. Děkujeme

 

ZPĚTNÁ VAZBA OD NOVOMANŽELŮ:

"Alenu jsme si vybrali na fotografování naší svatby a byla to skvělá volba!

Profesionální přístup a moc hezké fotky."

 

Pozn, ke zveřejněným fotkám: portfolio je promazáno vzhledem k přání novomanželů


bottom of page