top of page

Zimní Botanika

Fotograf & edit: Alena Makovcová

Svatební balíček: Mini

 

Markétka a Robert Novomanželé si pro svatbu vybrali opravdu nádherné místo - areál Botanika nedaleko Kladna. Na zimní, únorovou svatbu jsem se opravdu těšila. Trochu jsem si vysnila, že by mohl napadnout sníh a šli bychom fotit někam do zasněženého lesa. Nakonec to bylo úplně jinak. Svatební den byl nejteplejším dnem v měsíci, a tak po sněhu nebyly ani stopy, zato jsme si při obřadu mohli všichni odložit bundy i kabáty, sluníčko nás překvapilo - bylo jaro!


Po dlouhém covidovém období byla tato krásná mini svatba připomínkou toho, že svět je zase v pořádku. Obřad proběhl venku, poté jsme se přesunuli na oběd dovnitř, do krbem vyhřátého stylového salonku. Fotit jsme vyrazili pěšky po areálu Botanika, který ke svatebnímu focení nabízí hned několik míst - obrovské golfové hřiště, ohrady s koňmi, jezírko, všude plno přírodní vysoké trávy. Bála jsem se, jak to bude po zimě vypadat, ale bylo to bezva - díky tomu mají fotky takový teplý, skoro až podzimní nádech.

Markétka a Robert byli milí, bezprostřední a moc jim to spolu slušelo - takový ten pár, kterému nemusíte při focení říkat vůbec nic a sluší jim to kdekoliv.

Bylo mi s nimi zkrátka moc fajn a snad se ještě někdy potkáme!

 

ZPĚTNÁ VAZBA OD NOVOMANŽELŮ:

"Fotek je opravdu hodně, dala sis s tím velkou práci a za to bychom Ti chtěli poděkovat. Fotky jsou úžasné, pořád je prohlížíme, už je snad známe i nazpaměť, jak jdou za sebou, jsou opravdu nádherně upravené, rodina i přátelé jsou z nich nadšeni.


Už tenkrát jsem věděla, že se vyplatí si kvůli Tobě změnit i datum svatby, že ty jsi opravdu profík. Moc nás to focení s Tebou bavilo! Děkujeme, že jsi nás vždy nastavila tak, abychom vypadali fotogenicky. Moc jsme si to s Tebou užili. Na svatbě jsi zachytila opravdu všechno! Myslím, že si je budeme ještě dlouho prohlížet!"

 


bottom of page