top of page

Hotel Amálka a svatba pod Řípem

Fotograf a edit fotek: Alena Makovcová

Lokace: Hotel Amálka


Mladičký pár Martina a Honza se rozhodli vzít v hotelu Amálka nedaleko Řípu, tedy v lokalitě, odkud oba pochází. Svatba byla plná sukulentů, což se do rustikálního stylu stodoly, kde probíhala hostina i zábava, náramně hodilo. Martinka říkala, že celou výzdobu připravovala sama, za což teda obrovský respekt, protože stodola byla vyzdobená neskutečně stylově a s drobnými žlutými světýlky to vypadalo překrásně.


Obřad proběhl v altánku u nedalekého rybníka a počasí bylo celý den značně proměnlivé, takže jsme s focením museli trochu taktizovat. Vyrazili jsme nakonec na zralé pole s výhledem na horu Říp a také do aleje u kapličky ve Straškově. Martina i Honza byli moc příjemní, spolupracovalo se mi s nimi skvěle a doufám, že se ještě někdy potkáme, protože s milovnicí zvířat, která pracuje na veterinární klinice, bych našla společnou řeč vždy! Na rozloučenou jsem dostala sukulent v květináčku, což mě moc potěšilo.

 

" Díky Alče máme nádherné fotky ze svatby. Profesionální a milý přístup. Vyhověla veškerým našim přáním. Měla skvělé nápady při focení. Jsme rádi, že jsme si tě vybrali a ještě jednou moc děkujeme za všechno ! "

 

bottom of page